• Română
  • Polski

Ședința Consiliului de Conducere al Uniunii Polonezilor din România

0
0% Awesome

În ziua de 18 noiembrie a.c., la sediul organizației din Suceava s-a desfașurat ședința Consiliului de Conducere al Uniunii Polonezilor din România cu participarea președinților tuturor asociațiilor, a președintelui și vicepreședinților Uniunii Polonezilor, a membrilor Biroului Executiv și a președintelui Comisiei de Revizie.

Ședința a fost deschisă de președintele Ghervazen Longher și, după ce a urat bun venit celor prezenți, a prezentat ordinea de zi ce a cuprins darea de seamă pentru anul 2013 cu activitățile desfașurate, achiziții și investiții, propunerile programului de activități precum și bugetul pe anul curent 2014.

 

 

În mod deosebit, s-a discutat pe larg despre cel de al VIII – lea Congres al Uniunii Polonezilor din România din ziua de 1 martie a.c., dar și cele mai mari manifestări culturale planificate pentru anul în curs, printre altele Zilele Culturii Polone sau 180 ani de la întemeierea Solonețului Nou precum și propunerile de noi investiții.

După discuții, ca ultim punct al programului ședinței, în unanimitate a fost votat programul de activități și bugetul pe anul 2014.

Share.