• Română
  • Polski

Start Inteligent

0

Idea programului „Start Inteligent” este sprijinirea studenților și absolvenților polonezi de învățământ superior din străinătate. Scopul programului este posibilitatea reprezentanților diasporei poloneze – studenți actuali sau absolvenți de învățământ din străinătate care locuiesc în țara în care au absolvit studiile – de a obține experiența profesională prin stagii sau asigurarea unui loc de muncă permanent în filiale ale firmelor poloneze din străinătate.

„Start Inteligent” are drept scop și facilitarea expansiunii externe a firmelor poloneze, mai ales a intreprinderilor mici și mijlocii. Funcția programului este asigurarea interprinderilor poloneze a condițiilor de descoperire de noi posibilități de investiții pe piețele externe, datorită folosirii potențialului compatrioților ce locuiesc în străinătate.


În afara profitului evident de îmbogățire a biografiei, tinerii obțin un mai ușor start profesional, adeseori în întreprinderi în dezvoltare dinamică, precum și un contact important cu țara natală. Neîndoielnic, este un prilej de șlefuire a cunoștințelor, de aprofundare a acestora, de obținere a calificărilor precum și de dobândire a primului loc atractiv de muncă.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de internet: www.inteligentny-start.org

Portalul funcționează în versiunea beta de la 19 mai 2014. Înregistrarea se poate face ca student/absolvent sau întreprinzător. Profilurile vor fi active și vor rămâne în baza de date după scadența perioadei de testare a servisului. Vă invităm să vizitați portalul și să vă înregistrați.

Uniunea Polonezilor din România este unul di partenrii care susțin programul „Start Inteligent”. Învităm studenții/absolvenții precum și intreprinzătorii polonezi care desfășoară activitatea în România să acceseze portalul și să se înregistreze.

Share.

Informujemy, iż Fundacja „Pomoc Polakom na Wschodzie” rozpoczyna realizację II etapu „Programu stypendialnego PLus – AKTYWNY STUDENT” adresowanego do osób polskiego pochodzenia studiujących za granicą.

Niniejszym, Fundacja rozpoczyna nabór wniosków stypendialnych na semestr jesienny roku akademickiego 2019/2020, który będzie trwał od 28 sierpnia do 15 październ ika 2019 r.

https://pol.org.pl/zloz-wniosek-o-stypendium/