• Română
  • Polski

Mos Crăciun a fost la noi…

0
0% Awesome

Toți elevii școlilor din satele comunităților poloneze au primit cadouri înaintea Crăciunului cu sprijinul Uniunii Polonezilor din România.

„Cadourile au fost oferite tuturor copiilor din comunităţile unde trăiesc etnici polonezi. Indiferent de naţionalitate, toţi copiii au fost răsplătiţi în mod egal, aşa cum o facem in fiecare an”, a declarat Ghervazen Longher, deputatul din partea Uniunii Polonezilor din România.

 

 

Peste 1500 de pachete au ajuns atât la elevii, cât şi la preşcolarii din Poiana Micului, Soloneţu Nou, Racova, Pârteştii de Sus, Pleşa, Păltinoasa, Cacica, Moara şi Vicşani, dar şi la copiii polonezi din Siret, Gura Humorului, Rădăuţi şi Suceava.

Oferirea de cadouri copiilor de Moș Crăciun are tradiție îndelungată în care Uniunea Poloneyilor este sprijinită și de sponsori darnici. Prin preyenta, mulțumiri deosebite adresăm firmei S.C Tymbark Maspex Romania.

„Pentru fiecare copil Crăciunul reprezintă ceva aparte, iar noi am ţinut ca această Sărbătoare mare a lumii creştine să fie mai îmbelşugată. Răsplata pentru efortul nostru a fost Festivalul dedicat sărbătorii Naşterii Domnului, cu scenete de teatru şi colinde, organizat la Casa Polonă din Solonețu Nou pe 15 decembrie 2013”, a precizat deputatul Ghervazen Longher.

Alina Spaine

MULȚUMIRI

Uniunea Polonezilor din România adresează, prin prezenta, calde mulțumiri firmei S.C. Tymbark Maspex Romania, în special familiei Andrzej Grabowski și Natalia Franke-Grabowska, pentru dulciurile și sucurile pentru pachete de Moș Crăciun oferite copiilor polonezi din România.

Vă mulțumim pentru îndelungata colaborare și generozitate al căror efect este bucuria copiilor noștri.

 

Președinte

Ghervazen Longher

Share.