• Română
  • Polski

Start Inteligent

0

Idea programului „Start Inteligent” este sprijinirea studenților și absolvenților polonezi de învățământ superior din străinătate. Scopul programului este posibilitatea reprezentanților diasporei poloneze – studenți actuali sau absolvenți de învățământ din străinătate care locuiesc în țara în care au absolvit studiile – de a obține experiența profesională prin stagii sau asigurarea unui loc de muncă permanent în filiale ale firmelor poloneze din străinătate.

„Start Inteligent” are drept scop și facilitarea expansiunii externe a firmelor poloneze, mai ales a intreprinderilor mici și mijlocii. Funcția programului este asigurarea interprinderilor poloneze a condițiilor de descoperire de noi posibilități de investiții pe piețele externe, datorită folosirii potențialului compatrioților ce locuiesc în străinătate.


În afara profitului evident de îmbogățire a biografiei, tinerii obțin un mai ușor start profesional, adeseori în întreprinderi în dezvoltare dinamică, precum și un contact important cu țara natală. Neîndoielnic, este un prilej de șlefuire a cunoștințelor, de aprofundare a acestora, de obținere a calificărilor precum și de dobândire a primului loc atractiv de muncă.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de internet: www.inteligentny-start.org

Portalul funcționează în versiunea beta de la 19 mai 2014. Înregistrarea se poate face ca student/absolvent sau întreprinzător. Profilurile vor fi active și vor rămâne în baza de date după scadența perioadei de testare a servisului. Vă invităm să vizitați portalul și să vă înregistrați.

Uniunea Polonezilor din România este unul di partenrii care susțin programul „Start Inteligent”. Învităm studenții/absolvenții precum și intreprinzătorii polonezi care desfășoară activitatea în România să acceseze portalul și să se înregistreze.

Share.